Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Milostná linka, kterou rozehrály Kristýna Ryška se Simonou Lewandowskou v dobovém seriálu, se setkává s čím dál větším ohlasem. Irena se s Alenou sblíží až do té míry, že je kvůli své lásce ochotná obětovat kde koho. Diváky jejich společné scény přitahují jako magnet.

Jak nám potvrdila mladší z hereček Simona Lewandowska (24), vznikají dokonce fankluby a různá videa. „Označují mě na Instagramu. Ohlas na náš vztah je překvapivý, očekávala jsem znechucení. Že budou říkat: Zbývá tam dát ještě černocha a Asiata. Irenu úplně milují.

Nekompromisní podnikatelku Irenu Maškovou představuje Kristýna Ryška (38), které lesby píšou osobní příběhy. Prý z nich cítí, že jim milostná story z doby první republiky dodává odvahu.

„Reakce mám víc než pozitivní, s něčím takovým jsem úplně nepočítala. Že to má ohlas v LGBT komunitě, je logické. Pokud se v komerční televizi a v hlavním vysílacím čase objeví takový příběh, ti lidé s tím souzní. Příběhů s lesbickou mileneckou tematikou je málo, tudíž jsou komunitou vyhledávané,“ řekla Super.cz Ryška.

Populární dvojice zamilovaných žen dostala i název IRLENA, jako sloučenina jmen Irena a Alena. Vznikla také soukromá facebooková skupina, kde nadšené divačky oběma fandí.

„Role Ireny ve mně zanechává velkou stopu. Zpočátku, když jsem si četla scénář, tak jsem si říkala, že mi už neprodají ani rohlík. Chová se velmi neúprosně i výstředně. Ale čím víc dráždí, tím víc to diváky baví. Vlastně mě ta role taky dráždí a hodně baví,“ svěřila nám Kristýna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám