Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od rozchodu s hereckým kolegou Zdeňkem Piškulou (25) uplynulo už několik let a staré rány se dávno zahojily. Co se soukromí týče, nechává si ho krásná herečka Simona Lewandowská spíš pro sebe, takže málokdo tušil, že prožívá novou lásku.

Jisté náznaky se už objevily na sociálních sítích, kde loni Simona sdílela snímek mužského těla ze sprchy s popiskem „Dobrý večer, miláčku“. Jednalo se opět o hereckého kolegu, kterého můžete znát z konkurenční televize. Zatímco Lewandowská aktuálně ztvárňuje roli lesbické prodavačky v seriálu Zlatá labuť na Nově, její milý natáčí na Primě seriál ZOO.

Charismatický mladík s exotickými rysy se jmenuje Goran Maiello a role barmana Vojty Rokla je pro něj na rozdíl od partnerky, která prošla nekonečnou Ulicí, první velkou seriálovou zkušeností. Goran je Čech jen z jedné čtvrtiny, maminka je poloviční Černohorka, tatínek Ital a dětství prožil v Neapoli.

Simona s Goranem jako na první společenskou akci, kde vznikly jejich společné fotografie, vyrazili na předávání Cen české filmové kritiky. Sice spolu jen nenápadně seděli u stolu, ale jak můžete na snímcích vidět, řeč jejich těl mluvila za všechno.

Další články

Načítám