Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Leoš Mareš (48) se poprvé od rozchodu potká s nejslavnější a nejlépe vydělávající kráskou, se kterou kdy chodil. Několikaměsíční románek s topmodelkou Michaelou Kociánovou měl loni, ona kvůli němu dokonce vzala dlouhodobou zakázku na Slovensku, aby k sobě měli blíž.

Míša se stala ambasadorkou projektu Elite Model Look pro Slovenskou republiku a jako profesionálka své závazky dodržela i po rozchodu s Leošem. Nyní se po dlouhé době potkají, protože Mareš bude uvádět finálový večer soutěže Schwarzkopf Elite Model Look 2012 pro Českou a Slovenskou republiku 12. září ve Španělském sále Pražského hradu.

Topmodelka agentury Elite Prague Michaela Kociánová bude čestným hostem. A to nejen proto, že se projektu aktivně účastnila, ale zároveň je i oblíbenou tváří návrhářky Vivienne Westwood, jejíž kolekce Gold label bude vrcholem slavnostního večera. Dá se předpokládat, že Míšu uvidí Leoš i další hosté v některé z extravagantních kreací této excentrické Britky. O tom, zda bude tak sexy jako na snímcích, které ve výtvorech od slavné VW nafotila a které Super.cz získal, zatím můžeme pouze snít.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám