Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hanka Svobodová (35) je jako chameleon. Tuto důležitou vlastnost modelky projevila na focení reklamní kampaně zbrusu nové kolekce večerních šatů Mika Zachevara. Pod proměnou vizážisty hvězd Tomáše Křápka a kadeřníka Tomáše Arsova se éterická brunetka proměnila v ženu vamp. S extravagantním účesem a pod škraboškou by ji určitě nepoznal ani její bývalý partner Leoš Mareš (48).

A jak se vůbec Hance v šatech s latexovými prvky fotilo? „Já jsem nadšená," pěla Hanka ódu na šaty, které jsou jistě snem nejednoho fetišisty. Modelka se nechala slyšet, že jí osobně latex přijde jako velmi příjemný materiál. „Když jsou navíc šaty z latexu vkusně ušité, tak výsledek může vypadat vážně hezky. Dneska jsem si jedny černé dlouhé šaty z latexu vybrala a už se těším, že si je vezmu do společnosti," říká Hanka. Nebude to ale první sexy kousek v Hančině šatníku. „Pár takových věcí latexu doma samozřejmě mám," směje se Hanka.

Kromě materiálu, na kterém si ujíždějí vyznavači sado maso praktik, si modelka potrpí na boty s extrémně vysokým podpatkem. Chození na „chůdách“ jí prý nedělá sebemenší problém. „My modelky jsme vyšlapaný z mola. Mně je chození na podpatcích příjemnější než bez nich. Kdyby mi doktoři ze zdravotních důvodů tyhle boty zakázali, tak se snad oběsím," uzavírá radikálně naše peprné vyprávění Hanka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám