Hlavní obsah
Článek

Leoš Mareš (48) nemá respekt před ničím. Sice většinou své drsné fórky myslí ve srandě, často ale překročí pomyslnou mez. Nejinak tomu bylo na Ranní show live v Liberci. Tam totiž pustil před plným kulturním domem své přítelkyni Hance Svobodové (35) jeden z největších hitů slovenského rappera Rytmuse Zlatokopky a veřejně tak dal najevo, co si o ní myslí.

„Prišla si z vyj*banej dediny, väčšinou pochádzaš z chudobnej rodiny, za cielom splniť si svoje vidiny, si vyj*baná zlatokopka. Ide ti len iba o love, od začátku ideš len na hotové, darčeky, kabelky, Luis Vuitton nové, si v*jebaná zlatokopka,“ tohle zpívá Rytmus ve své písničce, kterou věnoval všem slečnám, které místo lásky zajímá stav bankovního účtu jejich partnerů. A jak se zdá, to samé si myslí Leoš Mareš o své mladé přítelkyni.

Mareš se kroutil kolem své milované, a když s reproduktorů znělo slovo zlatokopka, ukazoval na svou partnerku. Ta si ale do role dobře vžila. V jednu chvíli dokonce z Leošových kapes vyloudila několik bankovek a veřejně na sobě své rozhořčení nedala znát. V zákulisí si ale slavného moderátora pěkně podala.

Z jeho reakce je ale zřejmé, kdo je doma pánem. Ten totiž svůj přehmat nepřiznal. Naopak se jí veřejně vysmál do obličeje. Otázkou zůstává, jak dlouho mu tohle bude Svobodová tolerovat. I když sama nedávno přiznala, že si ho rozhodně brát nechce. Pokud to tak dopadne, alespoň jí na Leoše zůstane několik dost drahých památek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám