Hlavní obsah
Článek

Moderátor Leoš Mareš (48), který se loni odstěhoval od rodiny, se rozhodl zbavit luxusního dvoupatrového bytu v Praze na Smíchově. Bytová jednotka, která svou rozlohou připomíná spíš palác a jejíž hodnota se odhaduje na šedesát miliónů korun, doteď obývala jeho manželka Monika Marešová (49) s oběma syny. Těm už ale Leoš staví nový dům v Praze-Jinonicích.  "Manželka mě poprosila, že už na Smíchově bydlet nechce. Byt byl pro ni a kluky moc velký. Navíc mu chybí zahrada," potvrdil moderátor, který smíchovský bytový klenot prodá ještě letos.

"Také v něm bydlet nebudu. Je pro mě nesmyslně velký," uvedl Mareš pro týdeník SuperSpy. Není se co divit. Co by sám člověk dělal s bytem o výměře 356 metrů čtverečních, který má dvě obří terasy, pět ložnic, tři koupelny, obývák o rozloze několika menších bytů a bazén na střeše? Leoš však nechtěl mluvit o částce, kterou za byt zinkasuje. "Po pravdě řečeno, ona ještě cena ani stanovená není. Pro mě je teď prioritou dotáhnout celou akci nového domu pro Moniku a kluky do zdárného konce. Ten se zatím staví. Já se snažím pomáhat s vybavením, protože chci, aby to tam měli kluci co nejhezčí," říká moderátor, který na luxusní smíchovský apartmán platil měsíčně hypotéku přes půl miliónu korun.

"Koupil jsem jim nový dům v Jinonicích, který si Monika sama vybrala. Vidím na ní, jak je šťastná a jak se tam těší. Navíc tam má spoustu svých kamarádek a Kubík kámoše ze školky," dodal Leoš, jehož vztah s manželkou je i přes rozchod od lože i stolu naprosto ukázkový.

A jestli mu někdo předpovídal, že jako moderátor už neláká a začne mít brzy hluboko do kapsy, šeredně se plete. Na Nově má smlouvu ještě na několik let dopředu. Šedesát miliónů na jeho účtě za prodej bytu to už bude také brzy jistit.

Reklama

Další články

Načítám