Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Leoš Mareš (34) se po více jak roce objevil na veřejnosti s manželkou Monikou (36) a syny Jakubem a Matějem. Vypadali jako spokojená rodinka. Žádný návrat se ale podle informací Super.cz nekoná. Společně vyrazili na třídní schůzku a poté do muzea Lega.

"S Leošem jsme naprosto v pohodě, ale určitě se k sobě nevracíme. Fungujeme jako rodiče a tak to nadále zůstane. On má svojí Hanku a já přítele Marka," řekla nám Monika Marešová.

S Leošem a dětmi strávili společné odpoledne. Nejdřív vyrazili na třídní schůzku, kde je čekaly informace o šestiletém Jakubovi.

"Na třídní schůzky chodíme vždycky s Leošem společně. Dopadlo to dobře. Paní učitelka Kubu chválila. Prý se hodně zlepšil v angličtině a je hodný a velmi kamarádský," prozradila Marešová.

Přítomnost Leoše prý doma není výjimečná. "Miminálně jednou týdně se s dětmi vidí. Buď si hrají u nás doma nebo jdou ven. Není žádný problém, vycházíme spolu dobře," upřesňuje.

S šestiletým Jakubem a dvouletým Matějem je už v kontaktu i nová přítelkyně Leoše, modelka Hanka Svobodová. Manželka moderátora s tím problém nemá.

"Neseznámil s ní kluky po pár dnech, ale po devíti měsících vztahu. Neřeším to. Pokud chci, aby se s kluky stýkal a oni byli v pohodě, nemůžu to řešit. Stejně jako Leoš neřeší mé partnery," dodala Marešová na párty nového muzea Lega.

Vedle Mareše s manželkou dorazily také Lucie Králová se syny Richardem a Robertem, Tereza Kostková se synem Antonínem, Magda Korcová s dcerou Magdalenkou nebo Jana Adamcová se synem Danielem a dcerou Jasmine.

Související témata:

Další články

Načítám