Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rovnou o dvě velké novinky se nedávno podělil se svými fanoušky Johnny Galecki na svém Instagramu. Představitel Leonarda ze seriálu Teorie velkého třesku se totiž v nedávné době stal nejen ženáčem, ale zároveň už dvojnásobným otcem!

Osmačtyřicetiletý rodilý Belgičan nejprve sdílel několik rodinných fotografií z výletu do Disney Worldu na svém profilu, a nyní zároveň potvrdil pro magazín Architectual Digest, že se svou láskou Morgan v tichosti uzavřel manželství, a především, že se jim narodilo jejich první společné dítě. Dcerku rodiče pojmenovali Oona Evelena.

165 centimetrů vysoký herec, který má ještě z předešlého vztahu s Alainou Meyer čtyřletého syna Averyho, se ovšem nepodělil o další detaily, takže není jasné, kdy a kde ke svatbě došlo či v jakém měsíci dceru přivítali na svět. Galecki rozhodně nepatří mezi celebrity, které by rády informovaly o svém soukromí. Dokonce se ani neví, kdy herec s Morgan začal chodit, jelikož se na jeho Instagramu dosud objevila pouze dvakrát a na veřejnou akci jej zatím ještě nedoprovázela.

K velkým změnám v životě herce ovšem došlo poté, co se těsně před pandemií covidu-19 rozhodl přestěhovat z Los Angeles do Nashvillu, kde také rodina aktuálně žije. Do té doby Galecki žil třicet let v Kalifornii.

Reklama

Další články

Načítám