Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Leona Machálková (56) se rozhodla pro změnu image. Po letech, kdy nosila především dlouhé vlasy, se nyní objevila ve společnosti ve slušivém mikádu. A nutno říct, že v trendy účesu opravdu prokoukla.

„Už jsem o tom přemýšlela delší dobu, protože mě ty delší vlasy nudily,“ svěřila se Super.cz zpěvačka, kterou jsme potkali na zahájení výstavy v Retro muzeu, které sídlí v pražské Kotvě. „Hlava mi zlehkla a mikádo už jsem měla několikrát v životě, ale ráda jsem se k němu vrátila,“ dodala Machálková, která v nové image vypadá fantasticky a komplimenty dostávala ze všech stran.

Retro výstavu, nabízející pohled do života v Československu, si zpěvačka s kolegyněmi z branže naprosto užila. „Mám ráda retro a moderní věci, které mají přesah do minulosti, to mi přijde zábavné,“ řekla zpěvačka. „Jde o to, jaký má kdo vkus, každá doba má něco do sebe, a i v těch našich šedivých 70. a 80. letech, v totalitním Československu byly zajímavé věci. Jaké si to, kdo doma udělal, takové to měl, ale je dobře, že ty časy jsou tytam,“ řekla Machálková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám