Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hollywoodský idol Leonardo DiCaprio (49), který momentálně září ve snímku Killers of the Flower Moon, se opět ukázal jako mistr maskování. Oscarový herec, který je momentálně v Cannes, aby zde propagoval zmiňované drama režiséra Martina Scorseseho, si filmový festival umí zpestřit. A jak jinak než večírky a dámskou společností...

Leo byl hostem akce Vogue a Chopard party konané v hotelu Martinez. A jak už se u něj stalo téměř pravidlem, během odchodu se maskoval kšiltovkou a černou rouškou. Ve stejnou chvíli společně s ním večírek opouštěly i dvě krásky, a to britská modelka s indickými kořeny Neelam Gill a indická podnikatelka Natasha Poonawalla. Obě přitom ‚přetáhly‘ hercův neblaze proslulý pomyslný věkový milník pětadvaceti let. Zatímco Neelam pouze o tři roky, atraktivní Indka hned o šestnáct.

Po premiérovém promítání zmiňované filmové novinky, v níž si zahráli například i Brendan Fraser či Robert De Niro, se o snímku hovoří pouze v superlativech. Mimořádně vysoká hodnocení získal nejen od odborné poroty, po premiéře si vysloužil rovněž devítiminutové ovace vestoje od publika. Podle mnohých jde o nejlepší výkon hercovy kariéry.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám