Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Leonardo DiCaprio (49) se prý v poslední době hodně zlobí kvůli tomu, že ho média spojují s mladými dívkami, které se kolem něj objevují. Pokud chce ale dokázat, že je v jeho životě všechno jinak, nevybral si zrovna nejlepší strategii.

Mnohem víc než jeho práce u filmu nebo úsilí v boji proti změně klimatu je v poslední době vidět to, s kým byl zrovna herec ve společnosti. Naposledy byl delším vztahu s Camilou Morrone, ten ale (možná náhodou) skončil v době, kdy Camila oslavila své pětadvacáté narozeniny. Od té doby je Leo často vídán s jinou společnicí po boku. Spojovány s ním v poslední době byly třeba dcera známého herce Victoria Lamas nebo modelka Eden Polani, které bylo teprve devatenáct let.

Údajné zdroje z hercova okolí teď zahraničním médiím prozradily, že herci nejsou informace o jeho soukromém životě příjemné, nejsou ani pravdivé a on rozhodně není tím, kdo prohání dívky do pětadvaceti let, a to navíc jen na krátké románky. Leonardo DiCaprio se prý snaží najít si vážnější vztah a hledá něco skutečného.

Těmto slovům se ale těžko věří ve chvíli, kdy se herec dál objevuje po boku různých krásek. Sobotní a nedělní večer strávil vedle moderátorky Love Islandu Mayi Jamy, a to nejdříve na večírku před předáváním cen BAFTA a poté na afterparty. Z klubů, kde se akce konaly, prý odcházeli jen pár minut po sobě. Tehdy to možná mohlo vypadat, že Leo svá slova myslí vážně. Maye je totiž už osmadvacet let.

Teď ovšem paparazzi fotografové přistihli herce po boku jiné, dosud neznámé krásky, se kterou odcházel z přehlídky jedné luxusní značky. Oba měli odejít zadním vchodem, nasednout společně do auta a pak vyrazit ještě do nočního klubu. Vidina delšího vztahu po boku jedné ženy tak zatím u Leonarda DiCapria nezískává jasnějších obrysů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám