Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Udržet si svůj styl za všech okolností, to je zřejmě motto Lennyho Kravitze (59). Rocková legenda se chtěla fanouškům pochlubit, jak si udržuje svou muskulaturu, která je na jeho věk vskutku parádní. Svým videem z posilovny ovšem své sledující hlavně pořádně pobavil. Do fitka se totiž oblékl úplně stejně jako na koncert…

Devětapadesátiletý hudebník sdílel za rytmů své písně Life Ain't Ever Been Better Than It Is Now z jeho alba Black And White America z roku 2011 záběry ze svého tréninku. Za pomoci trenéra na jednom z posilovacích strojů zvedá závaží.

Na tom by samozřejmě nebylo nic zvláštního, kdyby ovšem na sobě neměl kožené kalhoty a průsvitné tílko. Image pak doladil k dokonalosti ještě slunečními brýlemi.

„Kdo cvičí v kožených kalhotách??? To dělá jen Lenny,“ zněl jeden z mnoha komentářů opatřený vysmátými emotikony. „Důvody, proč jsem nezačal cvičit: 1. Nevlastním žádné kožené kalhoty. Jo, to je ono,“ přiživil téma další sledující. „Tohle může udělat jen Lenny,“ dodal další a i ostatní komentáře se nesly v podobném duchu.

Reklama

Další články

Načítám