Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Halloween, ale také svátek sv. Mikuláše je už za dveřmi. Na tohle období ale Lela Ceterová (34)Karlosem Vémolou (38) nemusí čekat. Do kostýmů se oblékli už v rámci velkolepé oslavy čtyřicátých narozenin šéfa Oktagonu Pavola Nerudy.

Maminka dvou dětí zvolila kostým pořádně sexy ďáblice. Oblékla se do elastické červené kombinézy, kterou doplnila čertovskými křídly, rohy, vysokými botami a korzetem, který zvýrazňuje Lelin štíhlý pas. Své kouzlo udělal také precizní make-up a účes. „Připravená na Halloween,“ napsala Lela k jednomu z příspěvků.

„Tohle je moje představa pekla,“ vzkázal Lele jeden z fanoušků. „Neexistuje hezčí ďáblice než ty,“ napsal další.

V komentářích se objevilo i pár rýpavých vzkazů. Na ty už je ale Lela zvyklá a těžkou hlavu si z nich rozhodně nedělá. „Stále mám pocit, že Česko a Slovensko výstřednost nepřijímá, je to moc. Vezmu si plavky, a ano, mám prsa a zadek, a lidé se pohoršují. Kolik žen má prsa ještě větší a nikdo se nad tím nepohoršuje,“ řekla nedávno Super.cz v reakci na rýpavé komentáře k fotografiím v bikinách.

Také Karlos Vémola se barevně sladil se svou manželkou. Oblékl si červenou teplákovou soupravu a na hlavu si nasadil masku s podobiznou svého ikonického rivala, MMA bijce Attily Végha.

Reklama

Další články

Načítám