Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ornella Muti patřila k největším kráskám italského filmu. Věhlasné se staly především její výrazné oči a pronikavý pohled. Rodačka z Říma, jež zazářila například ve filmech Hra na lásku, Nová strašidla či v seriálu Hrabě Monte Cristo, přišla v pondělí podpořit svou dceru Naike Rivelli (49), která se objevila jako hvězda přehlídky značky Maison ESVE na týdnu módy v Moskvě.

Herečka a zpěvačka Rivelli se představila v úzkých černých průsvitných šatech, které zdůraznily její křivky. V minulosti se věnovala modelingu hodně a pózovala dokonce i pro německý Playboy. Podobu s maminkou Naike rozhodně nezapře, a to již od útlého věku. Mnohokrát dokonce hrály společně jednu postavu - Naike zamlada a Ornella pak starší verzi.

Příjmení Rivelli nese po matce, jejíž skutečné jméno zní Francesca Rivelli. Je matkou syna Akashy (28). V roce 2002 se provdala za herce Manou Lubowskiho, ale rozešli se již po devíti měsících, ač rozvod proběhl až v roce 2008. Od roku 2010 se Naike hlásí k bisexuální orientaci.

Herečka je nejstarší ze tří dětí Ornelly Muti. Dlouhé roky se mělo za to, že jejím otcem byl španělský filmový producent José Luis Bermúdez de Castro, ale testy DNA potvrdily, že tomu tak není. Ornella následně přiznala, že neví, kdo je otcem Naike. Další dvě děti - herečku Carolinu Fachinetti a herce Andrea Fachinettiho počala s obchodníkem Federicem Fachinettim, za nějž byla provdaná v letech 1988-1996.

Související témata:
Naike Rivelli

Reklama

Další články

Načítám