Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na přelomu milénia platili kluci z kapely NSYNC za zřejmě největší konkurenci skupině Backstreet Boys, ale v roce 2002 se nečekaně po absolvování úspěšné koncertní šňůry Celebrity Tour rozhodli, že si dají pauzu. Ta nakonec trvala celých jednadvacet let, než se letos dali znovu dohromady a vydali novou píseň.

Iniciátorem oné pauzy měl být Justin Timberlake (43), který se stejného roku rozešel s Britney Spears a zatoužil po vydání sólové desky. Jak je známo, Justinovi se na sólové dráze podařilo dosáhnout hvězdných výšin, a to nejen na poli hudebním, ale i hereckém.

Přestože se kapela v roce 2018 dočkala i své hvězdy na hollywoodském Chodníku slávy, skupina od té doby odehrála pouze několik vzpomínkových koncertů, ale comeback jako takový nebyl na pořadu dne. Spolupráce na titulní písni k novému animovanému snímku Trollové 3 to ovšem změnila. Singl s názvem Better Place se rychle dostal na samý vrchol amerických a kanadských hudebních žebříčků a bodoval i na ITunes či v Billboard Hot 100.

Jak dnes Lance Bass, JC Chasez, Chris Kirkpatrick, Justin Timberlake a Joey Fatone vypadají, se můžete podívat v naší galerii. Snímky pocházejí ze středečního promítání zmiňovaného animáku v hollywoodském TCL Chinese Theatre IMAX.

Související témata:
Hudební skupina NSYNC

Reklama

Další články

Načítám