Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Sarah Michelle Gellar vyrazila do Las Vegas a fanouškům chtěla ukázat, že je to pořád ještě kost. Kvůli své velmi štíhlé postavě ale mají pocit, že je čtyři roky před padesátkou spíš kost a kůže.

Legendární Buffy, přemožitelka upírů byla štíhlá i v dobách své největší slávy. Natočila i další hity jako Tajemství loňského léta, Vřískot 2 nebo Velmi nebezpečné známosti. Pak se ale dlouhé roky věnovala své rodině a k natáčení se vrátila teprve nedávno díky fantasy seriálu Wolf Pack. Začala se také znovu objevovat na společenských akcích a předvedla sice štíhlou, ale přesto ženskou postavu. Jak se zdá, sama se sebou ale nejspíš nebyla spokojená, a tak se zřejmě rozhodla ještě pár kilo shodit.

V poslední době na jejím Instagramu, kde má 4,5 milionu fanoušků, nechybějí fotky v sexy šatech nebo v plavkách. Poslední příspěvek byl pro její sledující ovšem jako červený vykřičník. Sarah si vyrazila do Las Vegas a na několika fotkách se předvedla v černém modelu sestávajícím z kožených krátkých šortek, úsporného topu a vysokých kozaček. Zpěvačka předvedla několik póz a dle jejího výrazu je jasné, že je sama se sebou velmi spokojená. Spousta ze sledujících samozřejmě své oblíbenkyni skládá poklony, jiní už ale tak nadšení nejsou.

„Hrozně hubne. Je mi jí tak líto. Spousta filtrů na fotkách také ukazuje na to, že trpí dysmorfobií (porucha, při které si dotyčný myslí, že trpí nějakým tělesným defektem, který přitahuje pozornost okolí - poznámka redakce). Doufám, že je zdravá,“ vyjadřuje se jeden sledující. „Příliš zhubla,“ přidává se druhý a další reagují podobně. A stejný názor mají i čtenáři pod článkem v magazínu Daily Mail.

„Vau. Buffy je k nepoznání. Stoprocentně potřebuje sendvič,“ píše jeden. „Příliš hubená, kostry nejsou sexy,“ píše jiný a další ji podezírají, jestli náhodou také nezkusila lék na hubnutí, který užívají hollywoodské celebrity, ale který by podle některých názorů mohl způsobovat zdravotní potíže. Nezbývá tak než doufat, že Buffy stále ví, co dělá, a neohrožuje své zdraví.

Reklama

Další články

Načítám