Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna z nejobsazovanějších hvězd muzikálů Tomáš Trapl oslavila velké jubileum. 30. ledna mu bylo 60 let. „Je to hrozný. Mně bude šedesát a všichni mi za to na kšeftech tleskají. Já za to ale nemůžu, netleskejte mi. Mám narozeniny 30. ledna, jsem vodnář, ale nadělil jsem si 28. února koncert k jubileu v Divadle Broadway,“ řekl ještě před narozeninami Super.cz Trapl.

Téměř deset let žije ve spokojeném vztahu, za sebou má jeden rozvod. S partnerkou Petrou Kopeckou je šťastný.

„Stejná paní posledních deset let a jsem s ní hrozně šťastný. Nejsem ženatý, je to partnerka, já jí ale stejně říkám moje žena. Po padesátce jsem to rozseknul a je to pecka,“ usmívá se zpěvák.

V šedesáti už je čas na bilancování. „Splnil jsem si hodně věcí, něco se mi v životě pokazilo, něco jsem si narovnal a teď se snažím narovnávat věci dál. Posledních deset let mám hodně dobrých. Cítím se fakt dobře, až na malé nemoci. Snažím se užívat si to,“ dodal Trapl na párty muzikálu Troja, kde hraje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám