Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dua Lipa (28) je velmi úspěšnou zpěvačkou a herečkou, která má ovšem díky svému vzhledu naplno otevřené dveře i v modelingu. O nápadníky jistě nemá nouzi, teď pro ni má být mužem číslo jedna britský herec, o kterém určitě ještě hodně uslyšíme.

V minulosti albánská umělkyně chodila třeba s bratrem Gigi a Belly Hadid Anwarem, rapperem Jackem Harlowem nebo komikem Trevorem Noahem. Naposledy byla ovšem spojována s o čtrnáct let starším francouzským režisérem a hercem Romainem Gavrasem, se kterým v květnu dorazila do Cannes. I když se tehdy mluvilo o silném poutu, vztah je nyní už dozajista u konce. Na povrch totiž prosákly informace o tom, že Dua Lipa už má oči pro úplně někoho jiného.

A jak se zdá, zpěvačka rozhodně nemá jeden typ muže, který by se po jejím boku objevoval. Momentálně má totiž chodit s britským hercem Callumem Turnerem, který jejím předchozím láskám není podobný ani trochu. Pár byl spatřen, jak společně tančí na afterparty premiéry válečné série Vládcové nebes a podle magazínu Page Six spolu ti dva opravdu chodí a jsou „jeden ze druhého úplně paf“.

Dua Lipa si ani tentokrát vůbec nevybrala špatně. Callum Turner je jako herec velmi úspěšný. V minulosti se objevil například ve filmu Za vlast a královnu, seriálech Glue nebo The Capture a především ve dvou dílech série Fantastická zvířata. A právě teď se pohybuje dokonce ve dvou hollywoodských produkcích, dramatu The Boys in the Boat, které režíruje George Clooney, a v již zmíněném dramatickému seriálu Vládcové nebes v produkci Toma Hankse a Stevena Spielberga. Callum má tak nakročeno k tomu, aby se v budoucnu stal jedním z hollywoodských velikánů. Tak uvidíme, jak dlouho zpěvačce vydrží zamilovanost tentokrát a jestli se o lásce bude hovořit ještě alespoň na jaře.

Související témata:
Callum Turner

Reklama

Další články

Načítám