Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tohle nikdo nečekal. Románek mezi soutěžícími reality show Hotel Paradise Nikol Trojanovou (21) a Viktorem Valentou (34) přetrval i tři měsíce poté, co všichni finalisté opustili brány resortu prošpikovaného kamerami v Dominikánské republice. Trnitá cesta k lásce mezi dvěma nejvýraznějšími články soutěže nakonec vydržela veškeré nástrahy a jak je vidět, jejich vztahu vášeň rozhodně nechybí.

Exkluzivní fotku Niki s Viktorem poslal do redakce jeden z účastníků akce z minulého týdne v klubu Mazanej Králíček, kterou sympatická brunetka moderovala. Viktor si svou Nikol nejspíš přišel pohlídat, jelikož má jistě v živé paměti, jak mu po ní v Hotelu Paradise pálili téměř všichni konkurenti. Není pochyb, že Viktor umí dát jasně najevo, komu Nikol patří.

Niki s Viktorem navíc nejsou jediní, kteří si k sobě díky televizní show našli cestu. Vztahy mezi účastníky Hotelu Paradise se sice postupně vyostřovaly a každý nejspíš čekal, že spolu parta lidí po tříměsíčním soužití, kde nejednou ruply nervy snad každému, nebude chtít mít nic společného. Opak je však pravdou. Soutěžící spolu obrážejí kluby po celé republice a více než jen kamarádský vztah se údajně urodil také mezi mladší sestrou Niki Danielou (20) a policistou Martinem Klušákem (27). Podle posledních informací však Martin chodí s dvacetiletou Nikolou Komorovou, která se pro změnu účastnila slovenské verze pořadu Farma.

Související témata:

Další články

Načítám