Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tenistka Kristýna Plíšková (29) a fotbalista pražské Sparty Dávid Hancko (23) nedávno oznámili radostnou novinku. Těší se na prvního potomka. Sportovní pár spolu randí od loňského roku a od začátku to byla láska jako trám.

Plíšková svého milého podporuje na fotbalových zápasech Sparty, Hancko jí fandí v tenise, byť jako vytížený fotbalista nemůže cestovat po celém světě. Teď se ale dvojče Karolíny Plíškové (32) připravuje na roli maminky a od července je se svým milým zasnoubená.

Kristýna Plíšková měla ke sportovcům vždy blízko, dříve chodila s hokejistou Dominikem Volkem. Její sestra Karolína je pak vdaná za sporťáka a svého manažera Michala Hrdličku (35).

O šest let mladší Hancko v minulosti randil s vítězkou Miss Universe Slovenské republiky Laurou Longauerovou. Osudovou ženu ale našel až v osobě sličné tenistky. Jak jim to spolu sluší, si připomeňte v galerii.

Reklama

Další články

Načítám