Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už je to osm let, co byl do kin uveden poslední díl ze ságy Harryho Pottera, který ukázal, že dospělý Harry nakonec vychovává tři děti se svou láskou Ginny Weasley. Její představitelka se nyní objevila v plavkové kampani.

Bonnie Wright nafotila snímky v plavkách, které jsou vyrobené z recyklovaných plastových lahví. O návrh se postarala sama osmadvacetiletá herečka, která se po dotočení filmů s Harrym Potterem stala bojovnicí za omezení používání jednorázových plastů a čisté oceány. Část výtěžku z prodeje také půjde tímto směrem.

„Inspirovala jsem se japonským a čínským indigo vzorem a barvami. Samotný vzorek je inspirován mušlemi mořského ježka, jehož divoká krása mi připomíná oceán. Střih jsem navrhovala tak, aby byl přizpůsobivý, ať už se chcete jen pohybovat na pláži, plavat, surfovat nebo tancovat,“ řekla o své kolekci Bonnie.

Hereckým vzorem je pro ni Nicole Kidman (56), se kterou mají od přírody zrzavé vlasy. Kdyby skončila s herectvím, půjde se věnovat hudbě, umí totiž zpívat i hrát na piano.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám