Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Šest let po svatbě s dlouholetou partnerkou Martinou se kytarista kapely Slza Lukáš Bundil stal otcem. S manželkou přivítali na světě syna, kterému vybrali jméno, které aktuálně patří mezi neoblíbenější v Česku.

„Když jsem v lednu projížděl Afrikou, kamarád mi v Mauritánii říká: Počkej, až budeš svýmu synovi vyprávět, jak jsi projížděl Saharou na nákladním vlaku. Myslel jsem, že mě už větší dobrodružství v životě nepotká. A ono přišlo s narozením Beníka,“ nechal se slyšet hudebník, který se Benedikta nemůže nabažit.

Bundil miluje cestování, zejména pak do netradičních a turisticky méně známých míst. Kromě Afriky navštívil třeba Irák nebo Turecko.

„Strašně se těším na tuhle novou životní etapu, až budeme všechna životní dobrodružství prožívat spolu,“ uzavřel s nadšením kytarista kapely Slza, která je na scéně už více než 10 let. Momentálně se připravuje na speciální koncert. Děje se tak po úspěšném podzimu, kdy kapela odjela klubové turné po celé republice. Stihla také vydat v pořadí už čtvrté album s názvem Monodrama.

Další články

Načítám