Hlavní obsah
Článek

Pavel Vohnout (48) alias Kyklop ze skupiny Maxim Turbulenc vyvedl mezi lidi svou drahou polovičku. O deset let mladší manželku Stáňu bezmezně miluje a Super.cz bez obalu řekl, proč. "Kdyby měl někdo tak dobrou manželku v posteli tak jako já, nemusí zahýbat," přiznal ve videu Pavel.

A i když jeho svazek s ženou prošel několika krizemi a jeden čas se dokonce psalo o rozvodu a nevěře, Kyklop to odmítá. "Do cizích postýlek já nelezu. Jsem normální slušný člověk, nelezu k jiným holkám. Jsem absolutně čistý jak lilie. S nevěrou nemám nic společného. Manželce jsem věrný už sedmnáct let," dušoval se na otvíračce nového obchodního centra v Říčanech, kam dorazil i s oběma dětmi. Na komíně bývalého lihovaru se již brzy s ohledem na původní funkci objektu objeví bílé myšky. A to se Vohnoutovi zamlouvá.

"Občas je vídám. Asi jako každý normální člověk občas potřebuju vyčistit harddisk. Čistím si ho v koutečku, pak si zalezu do postýlky. Děti mě už vidí střízlivého s bolavou hlavou a šumivým acylpyrinem," řekl nám Vohnout, jenž ve videu vypráví i o své nedávné velmi ošklivé nehodě na motorce.

Reklama

Další články

Načítám