Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S Vlastinou Svátkovou (42) jsme manželskou krizi a rozchod s manželem Jiřím Kounickým částečně probrali už na křtu její poslední knihy Hledej mě ve tmě. Ta mimochodem vypadá, že bude stejně úspěšná jako její předchozí autorský počin Prostor pro duši, které se prodalo přes dvacet tisíc výtisků a vydala ji také vlastním nákladem.

A jak se herečka v současné složité vztahové situaci cítí? "Nemám žádnou depku, cítím se unaveně, ale zároveň cítím, že rostu, moje duše se posiluje a rozhodně z toho nevylezu špatně, ale hodně zkušená. Myslím, že to tak máme všichni, že když se nám dějí těžké věci, rozchody a rozvody a o něco přicházíme, určitě na nás čeká něco ještě lepšího za rohem," míní.

Zůstane ovšem sama se třemi syny, což by mohlo znamenat existenční nejistotu. "Já to tak nevnímám, cítím, že to zvládnu a bude to v pohodě. Nikdy jsem nebyla na partnerovi závislá finančně ani existencionálně. I v tom byl možná problém, nevím. Nepotřebuju muže, abych se na něj zavěsila, ale chtěla bych být autentickou sama sebou," vysvělovala.

Nás ale přecejen zajímala praktická část rozvodu, například to, co se stane s domem s jedenácti místnostmi, který si manželé pořídili společně. "Dům prodáváme a hledám nové bydlení. Beru to jako dobrodružství. Nevíme, kde budeme, jestli budeme muset měnit školu... Ale vlastně mě to láká. Člověk se nemusí upínat na to, kde byl, ale může si život vymodelovat podle svého," svěřila Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám