Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Gabriela Heclová zaujala diváky, když spolu s kolegyní Michaelou Petřekovou ztvárnily dvě dívky unesené v Pákistánu v minisérii Extraktoři. Natáčení jí dalo pořádně zabrat. Už tak štíhlá herečka zhubla šest kilo.

Gábinu jsme potkali na galavečeru Český lev, když přišla podpořit svého přítele Vojtěcha Komrzýho, který produkoval dokument Moje nebe je horší než tvoje peklo, který byl nominován na cenu za nejlepší dokument, ale nominaci neproměnil. „Dneska jsem hezká, usmívám se a zdobím,“ žertovala herečka.

Při natáčení Extraktorů toto rozhodně nebylo žádoucí. „Bylo to ostré natáčení, točili jsme v reálných exteriérech, byla tam spousta prachu a špíny. Ale zase jsem nemusela vstávat o dvě hodiny dřív do maskérny, jen mi občas udělali nějaký monokl. Ale mohla jsem vstát, ani se neučesat a byla jsem připravená,“ vyprávěla.

Při natáčení také zhubla. „Měly jsme hubnout, protože jsme hrály zajaté dívky. Takže já jsem shodila šest kilo. Už je mám tedy zase nahoře. Pro Míšu to bylo horší, protože je vegetariánka a na to tam moc zvyklí nebyli,“ dodala Heclová.

Související témata:
Gabriela Heclová
Michaela Petřeková

Reklama

Další články

Načítám