Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejsou to žádní metrosexuálové, kteří se zajímají jen o sebe a svoje vymakaná těla. Loňský muž roku Antonín Beránek a jeho tři kamarádi, rovněž modelové, tentokrát svoje svalnaté figury využili pro focení charitativního kalendáře, jehož výtěžek je určen pro onkologicky nemocné ženy. A že se je na co koukat!

Kluci fotili nejdřív ve stáji a pak na okolních loukách s koňmi. Praví kovbojové by se sice určitě chytali za hlavu, kdyby viděli, že součástí jejich oděvu nebyly bundy ani košile, zato dámy se při pohledu na jejich hrudníky a břišní svaly bezpochyby potěší. Kromě Tondy Beránka se fotil i loňský finalista Muže roku Ondřej Petrák a třešničkou na dortu byla dvojčata Miroslav, jehož známe z reklamy na jednu banku, a Martin Dubovičtí.

"Musím říct, že za nás kluky to bylo super focení, skvělý kolektiv a dost zábavy. Hned, co jsme dorazili na místo focení, nás obsloužili panákem, a pak nám sdělili, že se fotíme bez trička," smál se Martin Dubovický, který si stejně jako jeho bratr modelingem přivydělává ke studiu. On je na medicíně, na hlavní fotce si všimněte vytetované Aeskulapovy hole na jeho srdci, Míra na FTVS.

"S kluky jsme přijížděli do obce Ládeves plni očekávání, focení s koňmi bylo pro nás všechny novinkou, ale sotva jsme přijeli, tak jsme věděli, že to bude super. Ale trošku jsme se obávali, že nás ženy chtějí opít a zneužít v koňských boxech. Focení totiž neustále přihlíželo osm žen a původně jsme měli fotit v košilích, ale nakonec už nás obléknout nenechaly," smáli se mladí muži v čele s Ondřejem Petrákem, který celé focení domlouval.

"Taky je pravdou, že od toho focení se nám hrnou další nabídky. Fotky mají opravdu dobrý ohlas u lidí, a jelikož jsme heteráci, tak úsměv těchto onkologicky nemocných žen je pro nás tím největším potěšením," dodávají.

Související témata:
Ondřej Petrák

Další články

Načítám