Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Andrea Antony už brzy porodí svého prvního potomka. S manželem se těší na dceru. Andrea doufá, že s ní bude moct být její muž u porodu a dělá pro to, co může.

"Můžu rodit každým dnem. Chci, aby byl Křupka u porodu, takže nemůžeme být nakažení ani v karanténě. Zároveň nechci nakazit posledního prarodiče, kterého mám, kterého miluju a pro kterého by, na rozdíl od nás, mohla mít tahle nemoc fatální následky. Takže jsem doma. A budu," vysvětluje Andrea.

Sociální kontakty omezila na nutné minimum. "Jsem šťastná za to, že tu můžu být se svým manželem, můžeme spolu ladit pokojíček a po večerech se štěkat u společenských her," bere Andrea věc s nadhledem.

Samozřejmě doufá, že se situace brzy uklidní, aby mohla s dcerkou žít normální život. "Chci zase chodit ven. Chci pak s kočárem vídat svoje kamarády a rodinu a nebát se, že nakazí mimino, které ještě nemá pořádnou imunitu. Věřím, že ten čas brzo přijde. Ale teď musíme být zase chvíli silní a bez ohledu na to, že některá opatření považujeme za nesmyslná, je dodržovat. Ať zase můžeme v klidu dýchat," dodala Antony.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám