Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Trapasy se nevyhýbají ani úspěšným hvězdám nejen českého, ale i světového formátu. Některé z nich se dávno zapomněly, ty další budou ve vzduchu viset zřejmě napořád. Co se slavným lidem povedlo? Vězte, že toho není opravdu málo. Zkuste si náš kvíz a zjistěte, že trapné momenty umí potrápit každého z nás.

1. Když Beyonce v roce 2007 koncertovala v Orlandu, stalo se jí něco, co by nechtěl zažít nikdo z nás. Co se této krásce stalo před zraky tisíců diváků?
Foto: Profimedia.cz
2. Trapas neminul ani úspěšného zpěváka Justina Biebera. Ten se během svého vystoupení v Arizoně před zraky roztančených fanoušků totiž ztrapnil natolik, že vše musel pořádně vysvětlovat. Co se mu stalo?
3. Jennifer Lawrence jednoznačně patří mezi nejtalentovanější herečky své generace. Ani ona se však nevyhnula nepříjemné situaci. Když si v roce 2013 přebírala Oscara, stalo se jí něco, na co by nejraději zapomněla. O co šlo?
4. I zpěvačka Fergie má za sebou pořádné extempore. Během svého koncertování zažila něco, co zachytily i světové kamery. Co se této divoké zpěvačce stalo na pódiu a za co se do dnešního dne stydí?
5. Zpěvačka Katy Perry by se dala nazvat královnou trapasů. Ten největší zažila během živého vysílání talentové soutěže American idol, kde zazněla její skladba. Katy Perry ihned vyběhla na pódium, ale to dělat neměla. Co se jí stalo?
Foto: Profimedia.cz
6. Trapasy neminou ani české celebrity. Své o tom ví Marek Vašut, který se v roce 2011 zúčastnil křtu kalendáře Taťány Kuchařové. Co se slavnému herci povedlo?
7. Trapas zažil i herec Vladimír Polívka. Po jednom z únorových večírků se totiž vracel domů značně posilněn alkoholem. To ještě netušil, že má za sebou fotografy. Co se mu stalo a dodnes se za to stydí?
Foto: Herminapress
8. Trapas zažil i zesnulý režisér Jiří Menzel. Ten během slavnostní akce ztratil přehled a ztrapnil se před zraky fotografů. Co se mu povedlo?
9. Během společenské akce na sklonku roku 2023 se Jiří Macháček zúčastnil akce, která se vydařila. Když se však vracel domů, netušil, že druhý den jeho fotografie obletí všechny bulvární plátky. Co se mu stalo?
10. Trapas se povedl i spisovatelce Radce Třeštíkové. Ta se na karlovarském filmovém festivalu ztrapnila tím, když nedodržela patřičný dress code, který byl na zahajovací ceremoniál předepsaný. Co si na sebe oblékla?
Foto: Michaela Feuereislová, Super.cz

Tak co, máte všechny odpovědi zkontrolované? Pokud ano, vyhodnoťte si test.

Reklama

Další články

Načítám