Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejen ve světě šoubyznysu, ale také v tom sportovním se odehrálo mnoho bouřlivých rozchodů. Některé páry se dodnes nemohou vystát, druzí si křivdy dokázali odpustit. Jak dobře se v tomto světě orientujete?

V životě se děje mnoho nevyzpytatelných věcí. Mezi ně patří i rozchody, které naším životem velmi často zacloumají více, než bychom chtěli. Vyznáte se v rozchodech slavných, kteří na sobě nenechali nit suchou?

1. Která modelka o svém partnerovi prohlásila, že je ten pán na úrovni suterénu a nepřestává se jí z něj chtít zvracet, protože si užíval s několika milenkami zároveň?
2. Agáta Hanychová má bohatý partnerský život. Jeden muž však opustil tuto modelku dříve než ona jeho. Následně odešel za Simonou Krainovou a obě ženy tím znepřátelil. Víte, o kom je řeč?
Foto: Michaela Feuereislová, Super.cz
3. Český moderátor a akrobatický lyžař se narodil v roce 1973. Jeho velikost nohy je 42 a se svou ženou se vyhýbá jakékoliv veřejné události. Víte, kdo se raději stará o svou rodinu, namísto společenských akcí a večírků?
4. Seznámili se v rámci jedné akce, kterou moderovala. On byl v té době kapitán české fotbalové reprezentace. Několik let patří k nejstabilnějším párům českého šoubyznysu. Mají spolu jednoho syna a ona během svatby přijala jméno svého manžela. Kdo to je?
5. Bývalý český profesionální tenista, tenisový trenér a bronzový medailista toho v životě dokázal opravdu mnoho. Je mu 45 let a stihl se dvakrát oženit. Kdo to je?
6. Získal přezdívku Steve, a to podle lyžaře Steva Podborskiho, protože ho k němu velmi často přirovnávali. Svou kariéru pověsil na hřebík. Začal podnikat, fotbalu se věnuje jako manažer a stáhl se do ústraní. Kdo to je?
7. Český hokejový obránce se rozhodl, že si najde mladší partnerku. Svou manželku vyměnil za mnohem mladší miss. Své ženě od té doby platí rekordní alimenty ve výši 55 tisíc korun měsíčně. Kdo to je?
8. Stali se nejoblíbenějším a nejstabilnějším českým párem. Nikdo jim neřekl jinak než legendy. Oba dva se podporovali a stáli při sobě. Dokonce se narodili i ve stejný den. Kdo to je?
9. Láska trvala dlouho a byli zamilovaní až po uši. Postupem času se však jejich vztah proměnil v nenávist, kterou zapříčinila milenka tohoto slavného fotbalisty. O jaký pár, který se v posledních letech několikrát soudil, se jedná?
10. Je mistryně světa v alpském lyžování z roku 2007. Miluje obří slalom a poradí si s jakoukoliv trasou. Před 10 lety si vzala bývalého veslaře a úspěšného podnikatele. Kdo to je?
Foto: ČTK / AP / Gian Ehrenzeller, Profimedia.cz
11. Jsou zamilovaní až po uši. Jeho kariéra byla v posledních měsících velmi často spojována s podvody a velkými finančními problémy. I tak si se svou partnerkou koupil dům v Itálii. Kdo to je?

Tak co, máte všechny odpovědi zkontrolované? Pokud ano, vyhodnoťte si test.

Reklama

Další články

Načítám