Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je slavná, krásná a populární po celém světě. O Jennifer Aniston (55) toho bylo za její už nyní velmi bohatou kariéru napsáno mnoho. Ověřte si v našem kvízu, jak dobře herečku, která nedávno oslavila narozeniny, znáte.

1. 11. února oslavila tato herečka narozeniny. První otázka je tedy nasnadě. Kolikáté narozeniny to byly?
2. Jelikož její otec byl filmový producent a matka herečka, není překvapivé, že jí jako kmotra vybrali někoho slavného z umělecké branže. Jejím kmotrem byl:
Foto: ČTK/AP/zz/RE/Westcom/STAR MAX/IPx , Profimedia.cz
3. Jennifer Aniston byla vdaná dvakrát. Který z následujících mužů nebyl jejím manželem?
4. Který z následujících citátu Jennifer Aniston pronesla?
5. Místem jejího narození je Sherman Oaks ve slunné Kalifornii, z tohoto pohledu je Američankou. Kořeny jejích rodičů ale sahají na různá místa světa. Která země v tomto ohledu převažuje?
Foto: Profimedia.cz
6. Své střední jméno dostala po své babičce z otcovy strany. Víte, jak tedy zní celé její jméno?
7. Kromě hereckého nadání a krásy jí byl nadělen ještě talent v jiném oboru. V čem se prosadila?
8. Jedním z ukazatelů popularity je i to, jak se mění trendy ve volbě jmen nově narozených dětí. Zatímco na začátku devadesátých let po uvedení filmu Sám doma prudce vzrostl zájem o jméno Kevin, tak zhruba od poloviny devadesátých let minulého století, kdy se dostaly na výsluní Jennifer Aniston a Jennifer Lopez, začala strmě narůstat četnost křestních jmen Jennifer a Jenifer. Tipnete si, kolik dívek a žen nosí v ČR tato křestní jména?
Foto: Profimedia.cz
9. Nebudeme se ptát na seriál, který ji takřka přes noc katapultoval mezi světové superstar, to by bylo moc snadné. Víte ale, kolik epizod seriálu Přátelé bylo natočeno?
10. Víte, kdo propůjčil v seriálu Přátelé Jennifer Aniston český hlas a stal se tak její dvorní dabérkou?

Tak co, máte všechny odpovědi zkontrolované? Pokud ano, vyhodnoťte si test.

Reklama

Další články

Načítám