Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Závislosti jsou všude kolem nás. A nevyhýbají se ani slavným osobnostem nejen českého, ale především zahraničního šoubyznysu. Ať už se jedná o holdování alkoholu, zálibu v tvrdých drogách, nebo jen mírné experimentování, většina z nich s odstupem času přiznala, že udělala velkou životní chybu. Víte, čemu slavní propadli? Otestujte si své znalosti.

1. Všichni si ji pamatujeme jako nevinné děvčátko z filmu E.T. Mimozemšťan. Ale i ona se dala na druhou cestu a jako malá propadla drogám a alkoholu. Dokonce ve svých 13 letech skončila na léčení. O jakou hollywoodskou hvězdu jde?
2. Na filmovém plátně se Brad Pitt objevuje od dětství. V soukromí měl hodně problémů, o kterých se veřejnost dozvěděla během jeho bouřlivého rozvodu s Angelinou Jolie. Víte, jaké závislosti tento krasavec propadl?
Foto: Profimedia.cz
3. Problémy řešil alkoholem a ke konci natáčení slavné série o čarodějovi z bradavické školy si uvědomil, že je na něm závislý. Poté začal své problémy řešit s odborníky a dnes je znovu na svém vrcholu. O koho jde?
4. Ke své závislosti na kokainu a alkoholu se veřejnosti přiznal v roce 2013. Do té doby o tom věděla jen jeho přítelkyně. Závislosti propadl ve chvíli, kdy se cítil nejistý a chtěl si zvýšit sebevědomí. Svou roli následně prezentoval ve filmu Zrodila se hvězda. Kdo to je?
5. Kráska z Hollywoodu svou závislostí překvapila mnoho fanoušků. Byly totiž časy, kdy se nebála vyzkoušet každý druh tvrdých drog, a nechybělo ani holdování alkoholu a lékům na deprese. Poté začala trpět anorexií a svůj život změnila o 180 stupňů. Víte, o koho jde?
6. I české celebrity propadly drogám a alkoholu. Mezi nimi je i účastník soutěže SuperStar z roku 2004 Sámer Issa, který si dlouhou dobu užíval bouřlivého života. Když si však uvědomil, jaké následky by to pro něho mohlo mít, změnil svůj život a vydal svou úspěšnou desku Busted. Na čem byl zpěvák několik let závislý?
Foto: Michaela Feuereislová, Super.cz
7. Moderátorka reality show VyVolení a Mise nový domov několik let bojovala se závislostí na pervitinu a heroinu. Často se dostávala do konfliktů nejen se svou rodinou, ale i sousedy. Nakonec se rozhodla svůj život změnit a podstoupila odvykací léčbu. Dnes je úspěšná a žije spokojený život. Kdo to je?
8. Ačkoliv zkusil „jen“ lehké drogy, věděl, že by to mohla být cesta do pekel. Adam Mišík se nakonec rozhodl o drogách dělat přednášky a vysvětlit, jak těžké je odolat. Jakou drogu zkusil?
Foto: Michaela Feuereislová, Super.cz
9. Drogovou minulost má za sebou i česká zpěvačka, která se ve svých 25 letech rozhodla vyzkoušet něco nového. V té době si toho na svá bedra naložila opravdu hodně, vystupovala se dvěma kapelami a žila se svou maminkou. Drogy považovala za vysvobození. Závislost naštěstí trvala pouhé tři měsíce a dostala se z toho díky svému příteli. O koho jde?
10. V dobách mladické nerozvážnosti během studia na vysoké škole se rozhodla, že se trochu posilní. Mohla za to její kamarádka, která ji motivovala. V době, kdy brala pervitin, zhubla deset kilo a závislosti čelila půl roku. Nakonec nastoupila do léčebny a život se rozhodla vést jinak. O jakou modelku se jedná?

Tak co, máte všechny odpovědi zkontrolované? Pokud ano, vyhodnoťte si test.

Reklama

Další články

Načítám