Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Simona Krainová (51) má za sebou opravdu bohatou pracovní kariéru. Během svého života se několikrát dostala do nepříjemných situací a čelila i obrovské kritice ze strany svých fanoušků a kamarádů. Několik let nevycházela se svou sestrou, na kterou dnes nedá dopustit. Na stáří se rozhodla zajistit si lepší život a s manželem si pořídila nemovitost v daleké exotice. Co všechno víte o nestárnoucí modelce, která si jde vždy tvrdě za svým a názory ostatních neřeší?

1. Simona Krainová je úspěšná česká modelka. Kdy se tato blond kráska, která rozhodně nestárne, narodila?
Foto: Michaela Feuereislová, Super.cz
2. V jakém městě se tato pohledná blondýnka narodila?
3. Modelka není jedináček. Od dětství velmi dobře vychází se svou sestrou, která jako by jí z oka vypadla. I tak se mezi nimi našly důvody, proč spolu dlouhé roky nemluvily. Víte, jak se jmenuje?
4. 5. září 2010 se provdala za podnikatele, který je syn úspěšného českého hudebníka. S kým modelka tvoří již 14 let šťastný manželský pár?
Foto: Super.cz
5. Modelka má dva syny. Jak se jmenují?
6. Před několika lety si s manželem pořídila dům v exotice, kam se rozhodla během chladných měsíců pravidelně cestovat. Pro své syny tam dokonce zařídila i kvalitní školu a vzdělání. Kde si modelka užívá svého druhého domova?
7. Simona Krainová se ve světě rozhodně neztratí. Jakými světovými jazyky je schopna se domluvit?
Foto: Michaela Feuereislová
8. V roce 2023 se stala terčem kritiky, protože se rozhodla založit si profil na platformě, kam lidé mohou přidávat svůj choulostivý obsah. Rozhodla se tak poté, co ji Instagram neustále blokoval její snímky v plavkách. Na jaké platformě je modelka aktivní?
9. Simona Krainová před nedávnou dobou udělala kompletní rekonstrukci svého pražského bytu. Při této příležitosti prozradila, kolik má doma odhadem kabelek a bot. Ty následně musela uložit do krabic od banánů. Kolik kousků těchto doplňků modelka vlastní?
10. Simona Krainová se kariéře modelky věnuje od svého dospívání. Kvůli tomu zažila i náročné situace, mezi nimiž byla i volba budoucího studia. Jakého vzdělání nakonec dosáhla?

Tak co, máte všechny odpovědi zkontrolované? Pokud ano, vyhodnoťte si test.

Reklama

Další články

Načítám