Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Co si budeme povídat, Petra Kvitová (34) nevypadala nikdy tak dobře jako v poslední době. Přestože jí to teď tolik sluší a září pozitivní energií, je aktuálně bez partnera.

Když jsme se s nejúspěšnější českou tenistkou poslední dekády setkali u příležitosti jejího jmenování tváří známé české šperkařské značky, jedním z našich konverzačních témat byly pochopitelně vztahy.

Naše otázka, proč je single, když vypadá tak dobře, tenistku upřímně rozesmála. „Protože jsem asi stále ještě nenašla toho pravého,” uvedla se zvonivým smíchem v hlase a roztomile krčila rameny.

Kvitová má za sebou vztah s mladším tenisovým kolegou Adamem Pavláskem, prožila románek s neméně úspěšným kolegou Radkem Štěpánkem a před dvěma měsíci oznámila rozchod s hokejistou Radkem Meidlem, se kterým byla již zasnoubená.

Zajímalo nás, jestli si dvojnásobná wimbledonská vítězka dovede po svém boku představit vždy výhradně jen sportovce. „Myslím si, že to nemusí být pokaždé profesionální sportovec, ale vždycky jsem ráda, když má aspoň něco se sportem společného, minimálně nějaké hobby,” říká.

A jak to tedy teď má Petra se vztahy? Je po nedávném rozchodu už připravena na nový začátek? „Nikdy jsem nebyla typ ženy, která cíleně hledá partnera. Spíš čekám, že to přijde samo. Nedávno jsem se rozešla s partnerem a aktuálně určitě nehledám žádný vztah. Chtěla bych si od chlapů odpočinout,” uvedla upřímně pro Super.cz Petra Kvitová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám