Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve čtvrtek měla princezna z Walesu (42) opět možnost předvést své sportovní dovednosti. Jak je o ní dobře známo, během svých cest v rámci královských povinností nikdy nevynechá příležitost se zapojit do jakékoli hry či do přichystaného sportovního zápasu a nebrání se ani tomu, vyzkoušet si něco nového. Nejinak tomu bylo i během návštěvy univerzity v anglickém městě Hull, kde se setkala s ragbyovými týmy vozíčkářů a jinak hendikepovaných hráčů. Jeden z nich ji ovšem dokázal pořádně překvapit!

Mladík v nestřežený moment totiž přiskočil k princezně, která k němu byla v tu chvíli otočená zády a bavila se s jiným chlapcem a dokonale využil situace. Princeznu totiž polechtal v pase tak, až leknutím nadskočila. Nečekanou situaci Kate vzala s úsměvem sobě vlastním. Na rošťáka, který na sebe upoutal její pozornost přeci jen o něco drzejším způsobem, než kdokoli jiný, se nejdřív vyděšeně otočila, ale následně mu věnovala nejen úsměv, ale také si s ním potřásla rukou a prohodila s ním několik slov.

Princezna se v roce 2020 stala patronkou anglického ragbyového svazu Rugby Football Union, kdy tuto roli převzala po princi Harrym poté, co se přestěhoval do Spojených států. A jak je vidět, lepší patronku si anglické ragby nemohlo přát. Kate, jež na půdě univerzity opět dokázala, že je jí sport blízký, si vysloužila uznání i od samotného trenéra týmu vozíčkářů Toma Corda, který se po jejím sportovním výkonu na vozíku nechal slyšet: „Myslím, že před příchodem sem měla tajné tréninky, protože je přirozený talent. Upřímně řečeno mě dostala.“

Odradit se budoucí britská královna nenechala ani nedávným zraněním prstů, které se jí přihodilo během skákání s dětmi na trampolíně. Preventivně si je ale ještě na sportovní odpoledne přeci jen ovázala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám