Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Berenice Kohoutové (33) zloděj ukradl z auta značkovou kabelku za více než 70 tisíc korun. Herečka a zpěvačka poprosila i širokou veřejnost o pomoc, kdyby někdo kabelku, která se v Česku neprodává, viděl, aby Bereniku informoval. Nabízí i finanční odměnu.

Místo pomoci se ale Kohoutová dočkala spíš posměšků. Lidi totiž popudila zpráva o tom, že si pořídila kabelku v přepočtu za 73 500 korun.

„Chudinka, takovou kabelku. Vyhodit 70 táců za věc k ničemu. Ani mi jí není líto. Proč nechává v autě tak drahé věci?“ napsala jedna ze sledujících a lavina hejtů se rozjela. „Vůbec ji nelituji, přijde mi to jako zbytečně vyhozené peníze. Někdo mi může napsat, že závidím, ale je mi to jedno,“ psal další.

V jiných komentářích Berenice lidé radili, kde si má příště kabelku koupit. „Kupte si tašku u Vietnamců za 500 a nikdo ji nešlohne.“

Berenika stále doufá, že luxusní módní doplněk z USA najde. A pokud ne, ráda by si našetřila na další kousek. „Jednou si tě koupím znovu,“ napsala k fotce ukradené kabelky.

Reklama

Další články

Načítám