Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Známá česká kulturistka Věra Mikulcová (42) nenechává nic na poslední chvíli. Společně s partnerkou Janou už mají doma všechno připraveno na nadcházející velikonoční svátky.

Oblíbená kulturistka, která ohromuje svými vypracovanými svaly, zveřejnila na sociální síti fotku, která je roztomilost sama. S úsměvem na rtech zapózovala se svými pejsky, pomlázkami i taškami plnými velikonočních laskomin. Její přítelkyně pro změnu napekla beránka a další velikonoční dobroty.

Ač musí Mikulcová často držet přísné diety, sem tam i tato sportovkyně může zhřešit a dát si nějakou tu sladkost. A na své si přijdou i případní koledníci, kteří by určitě nepřišli zkrátka. Věrka by jim ale nejspíš neotevřela, na Velikonoce se totiž s partnerkou i pejsky chystá na hory.

„My už máme Velikonoce. Počasí je nic moc, tak je potřeba si udělat den hezčí. Samozřejmě nesmí chybět koleda, a to pro všechny, také rádi mlsáte?“ ptala se fanoušků na sociální síti Mikulcová, která tak svátky oslavila s předstihem.

Reklama

Další články

Načítám