Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdo by si nepamatoval na příběh zpěvačky, která se soudila s hudebním producentem, jehož obvinila ze znásilnění a psychického týrání vedoucího až k anorexii, a málem přišla o kariéru i zdraví? O Keshe se svého času hovořilo dokonce jako o odepsané zpěvačce, ale dnes je všechno jinak. Kesha opět koncertuje, obklopila se novým týmem a rozhodně nepodceňuje ani sebeprezentaci na sociálních sítích…

Zpěvačka tanečního hitu Die Young z roku 2012 se nedávno na počest svých sedmatřicetin podělila s fanoušky o několik svůdných fotografií ze své exotické dovolené, na které si zjevně vystačila s bikinami, a někdy dokonce nepotřebovala ani ty. Jako třeba během jízdy na vodním skútru.

Na Twitteru navíc nyní sdílela snímek, na němž je zachycena nahoře bez u baru. Své ženské přednosti jen částečně zakrývala láhví sektu a plechovkou coly. „Je těžké být Keshou ve světě Hailey Bieber, ale někdo to udělat musí, “ připsala s nadsázkou zpěvačka ke snímku, na němž má jen okolo boků ovázaný ručník, mokré vlasy a je nenalíčená.

Keshinu skvěle rozjetou kariéru v roce 2014 zbrzdila aféra, kdy obvinila svého bývalého hudebního producenta Lukasze Sebastiana Gottwalda (50), známého jako Dr. Luke, mimo jiné ze sexuálního obtěžování a znásilnění. Soudní spor se vlekl řadu let. Kesha čelila psychickým potížím a její váha byla jako na houpačce. Nakonec došlo k mimosoudnímu vyrovnání a Kesha se od té doby pokouší navázat tam, kde kdysi svou hvězdnou kariéru přerušila.

Koncem loňského roku se rovněž v přátelském duchu oficiálně rozešla se svým týmem – labelem Kemosabe i s manažerem Jackem Rovnerem – a zkoušet štěstí tak má již s někým dalším. Zda se zadaří a Kesha se opět zařadí mezi slavná popová jména, ukáže až čas.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám