Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na jednašedesátý ročník soutěže Miss Universe do Las Vegas odjela i zástupkyně České republiky Tereza Chlebovská. Ta nás bude reprezentovat v konkurenci dalších 88 nejkrásnějších dívek z celého světa. Podívejte se na některé z jejích soupeřek.

V soutěži se jako vždy objeví dívky různých etnik, letos však Tereze hraje do karet skutečnost, že v minulém ročníku zvítězila půvabná Leila Lopes z Angoly, tudíž letos by mohla na samém vrcholu stanout běloška. Naopak nevýhodou je pro Chlebovskou skutečnost, že před dvěma týdny v další ze světových soutěží krásy Miss Earth vyhrála Češka Tereza Fajksová.

Ještě před odjezdem se Chlebovská nechala slyšet, že dvě ze tří světových soutěží krásy dívka z jedné země nejspíš vyhrát nemůže. Tereza, která si do Ameriky vezla několikery šaty z dílny Lukáše Lindnera a v pondělí oslavila 22. narozeniny, však dodala, že se i přesto bude snažit Českou republiku reprezentovat co nejlépe.

Související témata:

Další články

Načítám