Hlavní obsah
Článek

Herec Kryštof Hádek (29) se pořádně zapotil. Pózoval totiž s nahou modelkou na stole pro plakát, který diváky zve na divadelní přehlídku METROpolitní léto.

"Byl jsem nervózní, takové věci se mi nedějí každý den. Nevyžíval jsem se v tom. Ale slečna byla hrozně statečná," prozradil Novinkám Hádek, který bude během přehlídky ve hře Soukromý skandál svádět o 23 let starší Evu Holubovou.

Fotografie Kryštofa Hádka s obnaženou slečnou se stanou hlavním vizuálem léta. "Řekli jsme si, že bychom rádi přišli s nějakou výraznější změnou image, a tak jsme se letos odklonili od klasických portrétů a zvolili trochu provokativnější styl. Že bude na plakátech Kryštof Hádek, je logické, jelikož premiérou a pilotním projektem přehlídky bude uvedení nové české komedie Patrika Hartla Soukromý skandál s podtitulem Komedie o lásce v době finanční krize, kde Kryštof Hádek hraje hlavní roli," říká producent Studia DVA Michal Hrubý, který přehlídku pořádá.

V dalších rolích groteskní komedie se kromě Evy Holubové představí Maroš Kramár, Kristýna Fuitová Nováková nebo Alexander Hemala. Světová premiéra bude 19. června 2011 v Divadle Palace, kam se přehlídka z větší části přesunula ze Švandova divadla. Hrát se ale bude také na Letní scéně na Vyšehradě. Na muzikál Hello, Dolly! se diváci budou moci vypravit do Divadla Hybernia.

A jak se Hádek na roli svůdce Evy Holubové těší?

"Zatím jsme nezkoušeli, takže nevím, jaké to s Evou Holubovou bude. Ale dá rozum, že se těším, až na tom začneme pracovat. Hru napsal Patrik Hartl a to je pro mě záruka kvality. Je to vůbec dobře herecky obsazené, proto se nemůžu dočkat, až se do toho s kolegy pustíme," konstatoval Hádek, kterému dveře k herectví otevřela role mladého pilota ve filmu Jana Svěráka Tmavomodrý svět.

Divadelní přehlídka potrvá až do 11. září 2011. "Je příjemné se v létě zúčastnit takového projektu. Spousta lidí nejede na celé léto na dovolenou a alespoň budou mít v Praze možnost kulturního vyžití," dodal Kryštof Hádek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám