Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Soudní bitva Barbary Kautmanové (35) a Michala Červína (42) o alimenty na dceru konečně skončila. Čtyřletá Rozárka bude dostávat od svého biologického otce čtyři tisíce měsíčně.

Průběh vztahu páru, který se dal dohromady díky reality show Vem si mě, byl od začátku dramatický a o bizarní momenty nebyla nouze ani během posledního soudního líčení. Televizní „milionář“ totiž postavil svou obhajobu na tom, že jeho bývalá partnerka záměrně přestala užívat antikoncepční pilulky, a dítě tak bylo počato bez jeho přání.

„Paní Kautmanová záměrně vysadila antikoncepci, o čemž mě neinformovala. Pak mi to s obavou sdělila, protože po třech měsících společného soužití jsem ji nemohl vystát," vyjádřil se Červín.

Kautmanová k tomu také řekla své: „Na svou obhajobu se hájil tím, že jsem vysadila antikoncepci a došlo k jednání v afektu. A on byl v inkriminované době kde?"

Červín následně tnul do živého: „Během prvního čtvrt roku soužití udržovala ještě sexuální vztah s jistým Italem pro případ, že bych otcovství neuznal." Červínův argument, že Kautmanová přestala brát záměrně antikoncepční pilulky, považovala soudkyně za bezpředmětný.

Přestože Červín viděl svou dceru doposud jen párkrát v životě, rád by s ní navázal kontakt. „Nejde o peníze, ale o dceru. Chtěl bych se s malou vídat, ale představa, že bych s tou ultrasv*ní Kautmanovou strávil déle jak minutu, je zcela nereálná. Ještě se mi nestalo, abych někým tak opovrhoval a nenáviděl jej. Za to samozřejmě dcera nemůže. Trápí mě to a nevím, jak postupovat dále," posteskl si Červín.

Barbara Kautmanová je s výsledkem soudu smířená a považuje celou záležitost za uzavřenou. „Tento pán není vhodný pro celkový vývoj a výchovu mé dcery. Tento fakt pochopili všichni. Pochopili i to, že jsem natolik soběstačná, že si dceru dokážu vychovávat sama," říká. Kautmanová je smířená s výší alimentů. „K rozsudku nemám výhrady, jelikož po čtyřech letech mohu vycházet z konečné částky."

Výstup bývalého partnera před soudem Barbaru prý ale natolik rozladil, že zvažuje další otevření soudního procesu. Červín je na prostředí soudní síně již zvyklý. Na konci října byl za finanční podvod odsouzen k odnětí svobody v délce trvání osmi let.

Reklama

Další články

Načítám