Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na konci srpna se vyhlašoval už 20. ročník soutěže Muž roku, jejímž stvořitelem je náchodský rodák David Novotný. Kromě soutěže mužské krásy ale pořádá i klání o nejsympatičtější zdravotní sestřičku, jejíž 11. ročník v náchodském divadle proběhl.

Letos se soutěže Batist Nej sestřička přihlásilo, tedy většinou je přihlásili kolegové nebo nemocnice, přes 500 zdravotních sester. "Tady nejde o nějaké míry, věk a vzhled, ale hlavně o sympatie. Touto soutěží vlastně chceme poděkovat sestřičkám za práci, kterou dělají. A nejen těm, které se dostaly do finále," míní David.

K tomu, že začal pořádat právě tuto soutěž, ho částečně přimělo i to, že je tak trochu hypochondr. I z dovolených si místo suvenýrů vozí plné igelitky léků, které jsou v Česku jenom na recept.

"Už to mám jako hobby, třeba naposledy v Jordánsku jsem svoje nákupy musel celníkům na letišti hodně vysvětlovat," minul se možná trochu povoláním David, který prý už vyléčil lecjakou celebritu, která na jeho akce přijela. "Přijeli nemocní a po vystoupení už odjížděli zcela zdraví," smál se Novotný.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám