Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda Stmívání Kristen Stewart (34) se před časem zmínila, že si svoji vyvolenou chtěla vzít už dávno. Přestože po hereččině jasných náznacích nakonec byla partnerkou Dylan Meyer už v listopadu 2021 o ruku skutečně požádána, na svatbu zatím nedošlo. Soudě ovšem dle jejich pondělního randíčka je mezi oběma dámami vše v nejlepším pořádku.

Herečka se svou partnerkou scénáristkou vyrazila na oběd do italské restaurace Little Dom’s v Los Angeles, kde spolu i bydlí v domě o čtyřech ložnicích ve čtvrti Los Feliz. Třiatřicetiletá adeptka na Oscara byla v ulicích města dokonale maskovaná černou kšiltovkou a slunečními brýlemi. Obě měly nenápadné outfity, aby na ulici nebudily příliš pozornosti. Následně se k nim přidala ještě kamarádka v černém.

Až do roku 2014 dávala Kristen v osobním životě přednost mužům. Pár let strávila dokonce po boku svého hereckého kolegy ze Stmívání Roberta Pattinsona. Když se ovšem provalila její nevěra s režisérem Rupertem Sandersem, s nímž natáčela snímek Sněhurka a lovec, Robert poslal Kristen k vodě. Ta to následně zkusila ještě s hercem Lanem Garrisonem.

Od základů se její život změnil seznámením s producentkou Alicií Cargille, s níž strávila bezmála tři roky. Dál už se po jejím boku objevovaly dámy. Kromě zpěvaček Soko a St. Vincent to byla ještě herečka Sara Dinkin a především pak modelka Stella Maxwell, se kterou tvořila pár v letech 2016 – 2019.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám