Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Kateřina Kristelová (44) si po třech měsících konečně zase užívá přítomnosti svého manžela Martina Tůmy. Ten se vrátil ze slovenské Žiliny, kde hrál hokej, domů. A Kristelová si konečně užívá pravého manželského života se vším všudy.

"Je pravdou, že sex s manželem už považuju za skoro sváteční. V podstatě je tak čtyřikrát do roka, když přijede domů," směje se Kristelová. "Zase se ale na sebe o to víc těšíme. Zajdeme si na večeři, dceru nám pohlídají rodiče, a pak romantika doma. Je to jako po rande při krátké známosti," upřesňuje moderátorka, která si odjela s manželem i dcerou Claudií odpočinnout do maďarských lázní.

"Že můj muž pojede z Žiliny do Prahy a sex bude až v Sarváru, jsem teda nečekala," směje se. Manžela si ale moderátorka dlouho neužila. Po návratu odjel do Litvínova, kde podstupuje kvůli zranění operaci.

"Snad bude brzy v pořádku. Plánujeme dovolenou a užít si jeden druhého. A pak zase Martin odjede a já budu slaměná vdova," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám