Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před týdnem se Sara Sandeva (26) vrátila z Chorvatska, kde natáčela nový seriál, a přípravy na karlovarský festival, na jehož zahájení už druhý rok po sobě dorazila s přítelem Jakubem Prachařem (40), proběhly poněkud hekticky.

"Jakub oblek vybíral asi pět minut před tím, než jsme přišli sem na koberec, a mně šaty návrhářka Hermine došila ve čtvrtek v devět večer," popisovala, jak volili s přítelem svoje slavnostní outfity. "Přijeli jsme na otočku a pak se sem vracíme na tři dny, kdy už máme nějaké pracovní povinnosti, také budeme chodit na filmy a užijeme si festival a Vary tak, jak se má," upřesnila.

Není to tak dlouho, kdy Sara vyznala partnerovi své city na sociálních sítích, když za ní dorazil na otočku na pár dní do Chorvatska, kde natáčela. Zajímalo nás tedy, zda je to u nich stále zalito sluncem, nejen tím chorvatským. "Byli bychom tady, kdyby to tak nebylo? Na předstírání něčeho, co není, nejsem, a myslím, že Jakub taky ne," svěřila.

Reklama

Další články

Načítám