Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Šestadvacetiletý bývalý šampion Formule 1 Lewis Hamilton a jeho o sedm let starší přítelkyně, zpěvačka ze skupiny Pussycat Dolls, Nicole Scherzinger ukončili svůj čtyřletý vztah. Pár snů se údajně rozešel kvůli pracovnímu vytížení obou partnerů, kvůli kterému se vzájemně téměř nevídali.

Dvojice se seznámila v roce 2007 na European Music Awards v Mnichově. O rok později se stal Hamilton mistr světa F1 a Nicole mu pogratulovala prostřednictvím internetu, když na Youtube natočila dojemné video s vyznáním lásky. Postupně se však oba soustředili převážně na svou kariéru a vzájemně spolu trávili stále méně času.

„Byl to přátelský rozchod a jsou stále přáteli, ale prostě se rozhodli, že není možné za těchto náročných pracovních podmínek udržet vztah,“ uvedl blízký přítel dvojice.

Slavným milencům také přitížil fakt, že havajská rodačka Nicole v současnosti působí jako porotkyně soutěže X Factor v USA po boku Simona Cowella, Pauly Abdul a hudebního producenta L.A.

Lewis jako jeden z předních jezdců musí v rámci Velkých cen ve F1 závodit po celém světě a jinak bydlí ve Švýcarsku. Nicole se dočasně usadila v Los Angeles a kvůli soutěži nemůže příliš cestovat. Právě to mohl být poslední hřebíček do rakve jejich vztahu.

Další články

Načítám