Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pracovní povinnosti tentokrát herečka Eva Podzimková (34) (za svobodna Josefíková) na karlovarském filmovém festivalu nemá. Dorazila jen na pár dní s maminkou a malou dcerou, aby si užívala atmosféru, prošla se po kolonádě, podívala se na pár filmů a sešla se s přáteli.

Jednou z takových kamarádek je i herečka Nikol Heřmánková Kouklová (34). "Jsme spolužačky z ročníku z DAMU, a navíc hraje i u nás v Divadle Bez zábradlí. Po letech jsme si na sebe našly trochu času," vysvětlila Super.cz Nikol, která je ve Varech i koordinátorkou v beauty salonu, kde se Eva nechala zkrášlit a vznikly tam i fotografie, které najdete v naší galerii.

Evě se v dočasné pobočce Franck Provost v hotelu Pupp postarali o líčení i o účes, se kterým se ovšem moc pracovat nedá. Své dlouhé vlasy totiž herečka musela nechat ostříhat kvůli natáčení seriálu Mozaika pro TV Nova. V něm shodou okolností hraje i s tchánem Nikol, hereckým bardem Karlem Heřmánkem (76).

Reklama

Další články

Načítám