Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Eva Perkausová (30) oslavila své třicáté narozeniny. Krásná moderátorka přiznala, že si před lety přála mít do třicítky manžela a dvě děti, což se známé blondýnce splnilo.

„Nikdo nevíme, co nám život nadělí, ale pokud jsme zdraví, máme vše. Přála jsem si do třiceti let mít rodinu. Dnešním dnem je mi třicet a mám dva díky bohu zdravé syny, milující rodinu, kolem sebe optimistické lidi a práci, která mě baví a naplňuje. Sny o rodině jsou sice hezké, ale když ji máte, je to nepopsatelné. Vím, že mi osud může přinést i horší chvíle (a že jich v životě ještě bude hoooodně), proto si užívejte každého dne (i toho náročnějšího),“ uvedla Eva k reportáži z její oslavy narozenin, kam pozvala rodinu a nejbližší přátele.

Moderátorka také prozradila, kdy se zřejmě vrátí na televizní obrazovky CNN Prima News, kde za ni aktuálně zaskakuje Terezie Tománková (45).

„Myslím si, že tak koncem května, možná v půlce, bych už mohla naskočit. Arianovi budou tři měsíce. Tím, že je ta naše pracovní doba taková přívětivá, co se týče práce, tak to možná půjde už v tom květnu,“ svěřila se v Showtimu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám