Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dara Rolins (51) má za sebou další dva velkolepé koncerty. Slovenská diva opět naprosto uchvátila fanoušky nejen na místě, ale také na sociálních sítích, kam sdílela některé ze svých pořádně sexy modelů, ve kterých si i oba večery pořádně zatancovala.

V těch vynikla její perfektní postava, o kterou už několik let pravidelně pečuje. O krásnou podívanou se i tentokrát postarala její dcera Laura, která si s maminkou také střihla duet.

Stejně jako Dara, tak i Laura vypadala jako hvězda. Půvabná blondýnka oblékla rafinovaný bílý kostýmek, pod kterým měla viditelné body a černé kozačky nad kolena. Nejen co se týče stylu, ale také vzhledu a hlasu, bylo znát, že jablko nespadlo daleko od stromu. Detaily svého outfitu Lola sdílela na sociálních sítích.

@kikirikib

hey o2🤭#fyp #xyzbca #foryou

♬ original sound - eve ❀

Sama Dara Rolins je z uplynulého víkendu naprosto nadšená a stále dojatá. „Zbožňuji ten fakt, že Praha žila přes víkend Darou. Jsem ráda, že jsem důvodem i příčinou tak krásných emocí. Že jste díky mně vypli, odreagovali se, vyrazili s kamarádkami, sestrami na dámskou jízdu. Nechali na chvíli běžné starosti za dveřmi, nahodili se, dopřáli si zábavu, tanec, relax. Moji milí, všechny krásné ženy, a i ta hromada fešáků, kteří se na nás v publiku usmívali. Děkuji. Z celého srdce. Za zpětnou vazbu, díky které vím, že má všechno smysl,“ uvedla Dara Rolins mimo jiné na sociálních sítích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám