Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Dara Rolins (51) má dnes důvod k oslavě. Je to totiž už šestnáct let, co přivedla na svět svou krásnou dceru Lauru, které věnovala dojemný příspěvek na sociálních sítích.

„Dnes večer jsem před šestnácti lety přivedla na svět Lolu. Malý zázrak. Respektive velký! Řekla bych jeden z největších. A od té chvíle už nikdy nebylo nic jako předtím. Můj život se díky ní začal ubírat cestou, na které mi dělá už roky tu nejlepší společnost. I když jí stále dokola zpívám, Lolo, daleko mi neuleť, tak mám pocit, že se mi každý rok tak trošičku vzdaluje,“ uvedla Dara Rolins k několika snímkům své dcery. A to nejen k těm aktuálním, ale také archivním.

„I když je stále moje a máme ten nejkrásnější vztah, jaký jsem si mohla přát, tak roste. Dospívá a ta potřeba mít mě nablízku celkem přirozeně ztrácí na intenzitě. Myslela jsem si, že se s tím postupně naučím žít, ale na některé věci se zvyká těžko. A i když mi z toho bývá často smutno, moje láska k ní mě dělá tou nejšťastnější mámou pod sluncem. Loli, jsem pyšná, že jsi moje, že jsi naše, že jsi přesně taková, jakou jsem si tě vysnila. Máš fantastickou rodinu, která za tebe dýchá a bude ti vždy nablízku, připravená pomoct a podržet tě, ať se děje cokoliv. Všechno nejlepší, užij si svůj den, lásko,“ uvedla slovenská diva v dojemném příspěvku, kde se objevila spousta milých vzkazů a přáníček od fanoušků.

Jakým směrem se Dařina dcera přesně vydá, je zatím otázka. Ale velmi ji láká zahraničí, jak nám zpěvačka nedávno prozradila.

„Uvidíme, jakým směrem se vydá. Bude studovat ještě tři roky a pak se vydá na nějakou vysokou školu. Vypadá to, že chce do světa studovat jazyky. Baví ji v tomto věku spousta věcí, což je správně. Netroufám si říct, co přesně bude dělat, ale podpoříme ji v čemkoliv smysluplném. Má i spoustu sportovních koníčků, tak se necháme překvapit,“ prozradila Dara Super.cz.

Reklama

Další články

Načítám