Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Postarší, nepříliš atraktivní, ale zato bohatí muži si nacházejí mladé krásné přítelkyně. Ať už je vyzrálí pánové utáhli na svůj šarm a životní moudro či na svá tučná konta, veřejnost se na takové páry vždy dívá tak trochu skrz prsty. Přesto takových dvojic bylo a je stále dost. Super.cz vám některé z nich ukáže.

Klasickým příkladem ženami obletovaného staříka je zakladatel časopisu Playboy Hugh Hefner (85). I přes svůj úctyhodný věk se stále obklopuje samými krásnými ženami. Za svůj promiskuitní život jich vystřídal spousty. Šlo převážně o modelky z jeho časopisu. Nejznámějšími dámami, které prošly jeho ložnicí, jsou Kendra Wilkinson, Bridget Marquard a současná snoubenka Crystal Harris, které je 24 let. Všechny tři jsou bývalé Playmate.

Všemi uznávaný americký filmový režisér Woody Allen (75) je dalším z mužů, kteří propadli kouzlu mládí. V roce 1997 se oženil s adoptivní dcerou herečky Mii Farrow Soon-Yi. Věkový rozdíl mezi nimi je úctyhodných pětatřicet let.

Hollywoodskému proutníkovi Jacku Nicholsonovi (74) se kouzlo osobnosti jistě upřít nedá, ale že by patřil zrovna mezi krasavce? Přesto se po jeho boku vždy objevovaly krásně ženy. Mezi jeho nejvážnější vztah patřilo soužití s herečkou Larou Flynn Boyle. Dvojici dělilo 33 let. Rozešli se téměř před deseti lety. Od té doby se k sobě již několikrát na čas vrátili a pak se opět jejich cesty rozdělily.

Opravdovým extrémem této kategorie je zpěvák Marilyn Manson. Sice není starý, ale jeho partnerky musejí mít při pohledu na něj opravdu silný žaludek. Marilyn se přitom mohl pyšnit již několika krásnými přítelkyněmi. Tu nejhezčí si dokonce v roce 2005 také vzal. Jeho ženou se stala slavná americká striptérka Dita von Teese, která platí za jednu z nejvíce sexy žen světa. Manželství vydrželo jen rok, ale Marilyn rozhodně nezáhálí. V současnosti je opět zasnoubený s jinou kráskou Evan Rachel Wood.

Přestože je následující pár již po smrti, nejde jej vynechat. Americká herečka a modelka Anna Nicole Smith se proslavila jako vnadná blond Playmate. Nejvíce se o ní začalo mluvit až po sňatku s miliardářem J. Howardem Marshallem. Ten zemřel ve věku 91 let. Třináct měsíců po svatbě. Anna si jeho jmění příliš dlouho „neužila“. V nedožitých čtyřiceti letech zemřela v hotelovém pokoji na předávkování léky.

Dalším nepříliš přitažlivým boháčem, o kterého byl mezi nádhernými ženami velký zájem, je americký obchodní magnát Donald Trump. S jeho první ženou Ivanou Trump si oba libují v mladších partnerech. Od roku 2005 je jeho manželkou atraktivní slovinská modelka Melanie Knauss, která mu porodila syna Barrona Williama Trumpa. Donald se tak stal pětinásobným otcem.

Reklama

Další články

Načítám